Onkimestarit selvitetty ja sato korjattu

Pursiseuran kesä alkaa olla selällään. Sadonkorjuujuhlat on juhlittu, onkimestarit selvillä ja hirvikeittoa ahdettu vatsat täyteen.

Rosamunda-perunaa nousi Viklan takaa tällä kertaa kottikärryllinen, ja jo edellisiltana valtavan ennakkotamppaustyön saunalaiturin viereissä kaislikossa ilkosillaan tehnyt Töllisen Seppo ei tälläkään kertaa pettänyt, vaan vei onkikisan voiton 2500 gramman saalillaan. Myös naisten sarjan voittajan suoritus oli kunnoitettava. Reijosen Tiina voitti naisten kisan 900 gramman saaliilla koskematta yhteenkään matoon tai kalaan. Korkeahko ikä tosin avitti Tiinaa naisten sarjan voittoon, kun ”naisista” eniten kalaa järvestä veti kuitenkin lastensarjan voittaja Linnan Estelle 4v, joka nosti rannalle peräti 1250 grammaa kalaa. Kisan suurimman kalan palkinnon pokkasi Linnan Teemu 265 gramman lahnanlatukallaan.

Sadonkorjuun saalis

Illan muonitusmestareina häärivät Levulan Keijo ja Pirkko, jotka loihtivat juhlaruuaksi maukkaan hirvisopan. Liki perinteeksi ovat jo muodostuneet myös suussasulavat Maricelin kakku ja Ellan rikkaat ritarit.

Onnelliset onkikisan voittajat.

Kiitokset kaikille järjestelyihin osallistuneille. Seuraavan kerran kokoonnumme porukalla syystalkoisiin 12.9. Tuolloin kärräillään puupinoja liiteriin ja nostellaan laitureita talviteloilleen. Kantavia voimia siis tarvitaan. Tervetuloa!