Venemessut 2018 – lähde PPP:n kyytiin

Vene 18 Båt 9.–18.2.2018

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA PURSISEURALAISET!
Pohjois-Päijänteen Pursiseura on järjestämässä lauantaina 17.2. reissun venemessuille Helsinkiin. Jos olet kiinnostunut lähtemisestä, löydät tarkemmat tiedot alla olevista ohjeista. Tervemenoa!
Hannu
Hyvät Jämsän Pursiseuralaiset
Katseet ja ajatukset on jo suunnattu uuteen tulevaan veneilykauteen.

Nyt olisi mahdollista lähteä mukavalle messumatkalle lauantaina 17.2 Helsingin messukeskukseen Vene 2018 messuille.

Alustavan aikataulun mukaan tilausajobussin lähtö olisi lauantaina 17.2 Jkl:stä klo 7:00 tilausajolaituri Harjukatu
Muurame Shell klo 7:20 ja Korpilahti matkahuolto noin klo 7:40 Jämsä noin klo 8:00

Messuilla Helsingissä olisimme noin klo 11:30

Kotimatkalle lähdemme messuilta klo 16 joten kotiin paluu olisi noin klo 20
(paluumatka samaa reittiä kuin mennessä)
Matkalle mukaan mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Matkalle on lähdössä veneilijöitä Pohjois-Päijänteen Pursiseurasta ja Rautpohjanveneilijöistä sekä KVS:stä.

Alustavan arvion mukaan matkan hinta meno-paluu on 20€/hlö

Messuliput / ryhmäliput voin tarvittaessa ostaa Messujen nettishopista jolloin yhden lipun hinta olisi 10€  (messuliput jaetaan matkalla bussissa)
Sitovat ilmoittautumiset 17.1 mennessä alla olevan maksuohjeen mukaisesti.
Maksuohje:
Maksamalla maksun tämän ohjeen mukaisesti  ilmottaudut mukaan matkalle ja samalla varmistat paikkasi.
Matka 20€ hlö
Pääsylippu 10€ hlö
(summa siis 30€ /hlö)
Saaja: Marko Mäntynen
Tilinumero: Nordea FI31 1864 3500 0431 19
Lisää viestikenttään lähtijöiden nimet ja puhelinnumerosi sekä pääsylippujen määrä.

Olemalla nopea varmistat paikkasi mukavalle venemessumatkalle!